WOOD 31

Dispersion alkid satin mat me baze uji per dekorim dhe mbrojtje te drureve te forte dhe te bute.

VETITE

  • E lehte ne perdorim 
  • Mikroporozitet
  • Mbron drurin nga myku, lageshtia dhe algat
  • Eviton perhirjen e drurit te bute
Aplikimi

Furce, pistolete ajri

Hollimi

Nuk hollohet, gati ne perdorim

Rendimenti

10 - 15 m2/l

Paketimi

1lt, 3lt, 10lt

Gama e Ngjyrave

Colorstyle ( ML Dekor )