Color Style

Ne partneritet me markat me te njohura te bojrave dhe elementeve kimik, Cstec grup operon ne fushen e fabrikimit duke i ofruar klienteve te saj produkte inovative me perzgjedhje profesionale e kualitative te te gjithe elementeve perberes te produkteve Colorstyle. Kjo na ben ne te jemi gjithmone ne pararoje inovative dhe krenar te nje marke “Made in Albania”. Krahas games se produkteve tona Colorstyle ben pjese eskluzivisht edhe gama e produkteve auto motiv Sikkens. Cstec grup ndodhet me seli qendrore ne Fushe Kruje dhe kolaborator qe ofrojne konsulence dhe sherbim profesional ne te gjithe rajonin nen moton “Vizion, Risi, Profesionalizem”.

PRODUKTET TONA