MEDOL ML

Dispersion akrilik satin mat me baze uji, dekorim dhe mbrojtje per dru te bute dhe te forte.

VETITE

  • E lehte ne perdorim
  • Mirkoporozitet
  • Mbron drurin nga myku, lageshtia dhe algat
  • Eviton perhirjen e drurit te bute
Aplikimi

Furce, pistolete ajri

Hollimi

Nuk hollohet, gati ne perdorim

Rendimenti

10 - 15 m2/l

Paketimi

1lt, 3lt, 10lt

Gama e Ngjyrave

9 tone ngjyrash te gatshme Colorstyle ( ML Dekor )